Malo knjigovodstvo za velike ideje

Preobražavamo računovodstvo koristeći tehnologiju i automatizaciju za svakoga, od startupa do korporacija. Naš cilj je učiniti vaše financije jasnim i upravljivim, pretvarajući računovodstvo u vašu prednost za rast.

Osnivanje

0x7f d.o.o. osnovan je u prosincu 2021., postavljajući temelje za inovativno računovodstvo.

Alpha verzija

Lansirali smo Alpha verziju našeg softvera, započinjući testiranje naših ideja. Aplikacija se tada zvala "Cashflow".

Prva beta verzija

Izbacujemo prvu beta verziju, unapređujući naše rješenje prema korisničkim potrebama te otvaramo vrata prvim free korisnicima.

Prvi klijenti

Privlačimo prve klijente, dokazujući vrijednost naših računovodstvenih inovacija i riješenja.

Naši partneri

U suradnji s vodećim tvrtkama u industriji, ponosno predstavljamo naše partnere čije usluge i tehnologije doprinose izvrsnosti naših računovodstvenih rješenja. Svaki od ovih partnera dijeli našu viziju inovacija i posvećenosti pružanju iznimne vrijednosti našim klijentima.

Contractbook RRIF HrOpen OpenIT

Naši osnivači

Andrei, s bogatim iskustvom u razvoju softvera i poduzetništvu, nedavno je postao licencirani računovođa. Petra, preusmjerivši svoj fokus na računovodstvo, primjenjuje stroge inženjerske principe u naše računovodstvene prakse, nudeći jedinstven i analitički pristup upravljanju financijama.

Zajedno, Andrei i Petra vode put prema računovodstvu koje je intuitivno, prilagođeno i usmjereno na budućnost. Naša misija je pružiti usluge koje transformiraju kako klijenti upravljaju svojim financijama.

  • Andrei Zvonimir Crnkovic

    Product inženjer / Ovlašteni računovođa

  • Petra Crnkovic

    Računovodkinja